Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов сподели очакванията си преди дербито с ЦСКА - София от 9-ия кръг на efbet Лига.

"Очаквам един интересен мач. Тренираме добре през седмицата, върнаха се националните състезатели и разполагаме с почти всички футболисти. Надявам се да се представим добре и да излезем победители.

Фаворити в първенството няма. Най-важното е да покажем едно добро лице и ние да сме хората, които ще се радват накрая.

Разговарях с футболистите - играем мач като мач, независимо на кой стадион сме. Трябва да покажем нашата игра, за да имаме успех.

Независимо класирането и етапа от сезона, трябва да излезем мотивирани. Смятам че нашият отбор разполага с добри футболисти и този отбор заслужава да се надиграва и да се побеждава.

Имам доста варианти в главата си за стартов състав. Имаме равностойни футболисти, всеки един е важен в този отбор. Без значение кой започва и кой влиза като смяна. С течение на мача преценяваме кое е най-доброто за отбора, за да върви напред.

Когато качеството е голямо, може да разчитаме на всеки един футболист. Симеон Петров преподписа договора си, което е радващо за нас. Това е още един добър играч, на когото ще може да разчитаме. Зинга е изостанал с подготовката. Тепърва с него ще се работи. Първо ще натрупа игрови минути във втория отбор, след което ще се присъедини към нас. Сердюк постепенно започва да тренира, но със сигурност му трябва още време.

Не мисля, че отстъпваме на този отбор. Знам, че имаме качества да победим. Ще отидем да се надиграваме и ще следваме този план.

На всяко едно гостуване е възможно да има провокации. Винаги когато съм на терена се концентрирам изцяло върху мача. Това е нормално, особено когато гостуваш там. Един треньор трябва да се съсредоточи върху мача и да не се обръща внимание на тези провокации", заяви наставникът на "червените".