Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер получи отлични новини от лекарския щаб на тима. 42-годишният специалист ще може да използва в реванша срещу Левски двама от играчите, които не бяха в групата за първия мач в София.

Както е известно, преди седмица „орлите“ и „сините“ направиха 1:1 на Националния стадион „Васил Левски, а ответният двубой е на 31 август от 21:30 часа на „Дойче Банк Парк“. Именно за домакинската среща с Левски Топмьолер ще може да разчита на ветерана Макото Хасебе и тийнейджъра Хуго Ларсон.

39-годишният японец трябваше да е титуляр в София преди седмица, но преди заминаването на отбора за България се разболя и остана извън групата. Очаква се сега Хасебе да е сред титулярите в защитата на Айнтрахт.

Същият вирус, който удари японския ветеран и няколко други играчи от тима, попречи в първия мач срещу Левски да играе и 19-годишният Ларсон. Според предварителните прогнози той също може да попадне в стартовия състав за реванша и да замени по крилото неубедителния Йенс Петер Хауге.