Отборът на Левски приема Айнтрахт (Франкфурт) в първия мач от плейофа на Лигата на Конференциите утре, а преди това капитанът на баскетболния Левски Асен Великов, който е и запален фен на "сините" изрази своите очаквания пред камерата на Sportal.bg. 

- Твоето “синьо” сърце какво предрича за мача на Левски с Айнтрахт? 
- Като всеки един левскар, със сигурност се надявам, искам и всячески се моля нашият отбор да продължи. Ако трябва да гледам като спортист реално на ситуацията, това ще е много трудно. Левски може би превъзхожда с това, че от по-дълго време играе мачове. Гледах по-разширен репортаж от техния мач (б.р. на Айнтрахт), в който те победиха. Личи си, че все още не са в оптимална форма, но разполагат с много класни футболисти, които всеки един момент могат да решат мач. Аз лично се надявам на добър резултат в София , за да има надежда до последно и когато сме гости. Ако тук успеем да направим добър резултат, смятам че там по-затворени и с някаква по-индивидуална проява на някой от бразилците по някакъв начин да ги изненадаме или поне максимално трудно да им направим продължаването на тях. Безспорно към днешна дата те са по-класният отбор и е напълно нормално да продължат.

- Това, че Левски не е сочен за фаворит, положително ли ще се отрази на отбора? 
- Надявам се. Миналата година също не бяхме фаворити с ПАОК, но в спорта е много относително, ако си фаворит как ще излезеш на терена и ако не си. Смятам, че в случая това няма да е основното. Надявам се да сме добре подготвени, сигурен съм, че футболистите ще дадат максимума от себе си, но пред този пълен стадион, пред тази еуфория, наистина те с главите си изпълняват тактическите указания. Срещу един такъв добър отбор това е най-важното - тактически да стоят по начина, по който се изисква от тях.

- Каква е твоята прогноза за мача в София?
- Смятам, че в София можем да направим 1:1 или 2:2. 

- Кой ще вкара гол за Левски?
- Няма значение кой ще вкара гол, важното е Левски да вкарва голове. Наистина за мен няма никакво значение. Последните мачове го показват, че всеки един може в даден момент да вкара гол и да изненада съперника.