Двата отбора на „Марица“ при набор 2009 записаха победи на старта на международния турнир „Мистрал къп“ 2023, който се провежда на територията на Община Несебър.

„Марица“-1 (2009) надделя над „Несебър“ с 4:3. Срещата се игра на терена в град Несебър. Пловдивчани поведоха в резултата, но до края на полувремето морският тим обърна до 1:3. Дузпа в полза на маричани бе подмината от реферите. „Жълто-сините“ показаха характер и добра игра през втората част и сътвориха обрат – 4:3. Головете за тима воден от треньора Иван Михайлов отбелязаха Валентин Маринов, който се разписа на два пъти, Александър Василев и Наско Узунов. В следващия си мач „Марица“-1 се изправя срещу „Асеновец“ в Несебър. Двубоят е във вторник от 16 часа.

„Марица“-2 (2009) постигна успех с 3:1 над момичетата от „Спортика“ (Благоевград). Срещата се игра на терена в Св.Влас. Точни за пловдивчани бяха Виктор Маринов, Тодор Караилиев и Наско Узунов след асистенция на Робърт Ташев. Следващия мач на „Марица“-2 е срещу „Нефтохимик“. Срещата е във вторник, от 17:15 часа в Несебър.

В Равда „Марица“ (2010) постигна убедителна победа с 4:0 над „Несебър“ в среща от международния турнир „Мистрал къп“ 2023, който се провежда на територията на Община Несебър. За момчетата на треньора Величко Величков, през първата част, два гола отбеляза Симеон Чалъков, а веднъж се разписа Никола Чомаков. През втората част добрата игра и пресата на „Марица“ продължи, но до гол не се стигна. В края на мача играч на „Несебър“ си отбеляза автогол след остро центриране от фланга. Така бе оформен крайният резултат 4:0. В първата си среща, в много оспорван двубой, „жълто-сините“ загубиха с 1:0 от „Нефтохимик“.

Във вторник, от 16 часа, в Несебър, „Марица“ (2010) се изправя срещу „Скай старс“.