Лудогорец U15 спечели с 2:0 мача си срещу Берое от II кръг на първенството в Елитната юношеска група до 15 години. Срещата се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

Момчетата на Милен Маринов откриха още в 4-та минута. Джем Андонов бе точен след асистенция на Ястиян Георгиев. Отново Андонов се разписа в 15-та минута за крайното 2:0. Последния пас даде Преслав Стойков. В 28-та минута попадение на Тимур Мустафа бе отменено, защото главният съдия прецени, че е извършил нарушение в атака.

През втората част добре се включи влезлият от резервната скамейка Веселин Атанасов. На три пъти негови удари създадоха сериозно напражение пред вратата на съперника, но до нов гол не се стигна.

Днес определено се представихме под възможностите си. Може би ни повлияха рано падналите попадения. Това е недопустимо. Трябва да сме на ниво през цялото игрово време и винаги да действаме с пределна мотивация, коментира старши треньорът Милен Маринов след края на мача.

Лудогорец U16 надви с 4:1 Берое в мач от II кръг на първенството в Елитната юношеска група до 16 години. Двубоят се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

Разградчани откриха още в 3-та минута. Точен с глава след центриране на Димитър Мрънков бе Максим Минков. Гостите успяха да изравнят в 7-та минута. В 21-та минута "орлите" отново поведоха. Точен от дузпа за 2:1 бе Николай Николов. Наказателният удар бе отсъден заради фал срещу Димитър Мрънков. Самият Мрънков вказа за 3:1 в 43-та минута, след като надбяга отбраната на Берое. При този резултат завърши първото полувреме.

През второто отново Мрънков бе точен в 56-та минута за крайното 4:1.

Играхме много добре и съм доволен от представянето на отбора. Доминирахме през цялото игрово време и създадохме много от така наречените стопроцентови ситуации. За съжаление направихме доста пропуски и трябва да работим за по-добра ефективност в завършващата фаза, коментира старши треньорът Росен Маринов след края на мача.