Треньорът на Спартак Пловдив Георги Костадинов завоюва сребърните медали във финалната фаза за Републиканското училищно първенство, провело се в Сливен. 

Костадинов е треньор на училищния отбор от ПГАСГ Арх.Камен Петков - Пловдив, където е и учител по физическо възпитание и спорт. 

Неговият отбор достигна с лекота финала на надпреварата надигравайки всички отбори, но загуби от ГПЧЕ "Симеон Радев" – Перник с 1:3

,,За наше съжаление противника игра по-добре през първото полувреме, а ние допуснахме груби грешки и резултата стана 0:2

През втората част се върнахме в мача с гол на Ивайло Вангелов и имахме още три ситуации да изравним , но шанса не беше на наша страна! В крайна сметка загубихме финала с 1:3 в последната минута на мача! Въпреки загубата от ГПЧЕ "Симеон Радев" - Перник оставихме страхотни впечатления за качеството на нашия отбор“, коментира Георги Костадинов. 

Индивидуална награда за голмайстор на турнира получи Ивайло Вангелов, който е и юноша на Спартак Пловдив от набор 2007. 

Любопитна информация е, че при по-големите класове 11 и 12-ти клас също футболист на Спартак е голмайстор на училищния отбор, а именно Веселин Локов от набор 2005.