Талантливите юноши от Академия ЦСКА, родени през 2010 г. (ЦСКА U13) и 2011 г. (ЦСКА U12) се представиха повече от добре на силния турнир за деца "Купа Созопол". 

ЦСКА U12, със старши треньор Мартин Николов спечели първото място и заслужено се окичи със златните медали. 

В групова фаза червените започнаха с класическа победа с 3:0 над тима на Севлиево.

Последва изключително качествен мач срещу Спартак (Варна), в който отстъпиха с 0:2. През първата част  се стигна до ранен червен картон, след който варненци поведоха, след изпълнение на пряк свободен удар. Останали с човек по-малко младите армейци спечелиха дузпа, но не съумяха да изравнят резултата. През второто полувреме натискът в червено продължи и се стигна до още 2 възможности за гол, но без успех. Така се стигна до  последната минута, когато Спартак стигна до втори гол от корнер и се поздрави с победата.

В третия двубой момчетата на Мартин Николов показаха характер и надвиха връстниците си от Локомотив (Пловдив) с 3:2, гарантирайки си мястото напред.

В полуфинала победиха Дунав (Русе) с 2:1, въпреки, че до почивката  изоставаха в резултата с 1:0. През второто полувреме обаче непримиримите армейци отново демонстрираха шампионски манталитет и с 2 безответни гола стигнаха до битката за трофея.

Във финала ЦСКА U12 изигра много силен мач и заслужено победи отбора на Национал  с 1:0. През целия двубой червените показаха  категорично футболно преимущество и не изпуснаха инициатаивата от начало до последния съдийски сигнал. По този начин червените, родени през 2011 година напълно заслужено триумфираха с "Купа Созопол".

В другата възрастова група тимът на ЦСКА U13, съставен от деца, родени през 2010 година със старши треньор Тихомир Цветанов се окичи с бронзовите медали. 

В груповата фаза те записаха победи над Нефтохимик (Бургас) с 1:0 и над Димитровград с разгромното 5:0 и отстъпиха на Локомотив (Пловдив) с 3:2. В полуфинала допуснаха поражение от вечния съперник Левски с 1:3, а в малкия финал надиграха Спартак (Варна) с 3:2 и по този начин съставът  финишира на трета позиция в турнира.