Наставникът на Локомотив (Пд) Александър Томаш даде мнението си след загубата на своя тим от Левски. “Смърфовете” допуснаха тежка загуба с 0:3, а треньорът призна, че отборът му е играл с респект.

“Учудващо за мен с респект влязохме в мача. Имам някакви обяснения, до 30-35 минута беше равностоен мачът. Една грешка и паднахме психически. Разбирам момчетата, стараем се, на приливи и отливи сме. Не мога да се сърдя на футболистите. Знам, че можем много по-добре. Това е положението в крайна сметка.

Чакахме да видят какво ще направят по време на терена, имахме респект. Срещу отбор като Левски, ако им дадеш инициативата, се получава това. Грешим някъде и трябва да ги оправим нещата.

Разковничето дойде първото полувреме. Трябваше да подходим по същия начин, както при първия мач. Да се оправдаваме, няма смисъл, но имаме нашите проблеми.

Хорхе не е играл мач от септември. Имаме си проблемите, но не искам да излизат като оправдание. Трябва да работим”, заяви Томаш.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe