ЦСКА няма да може да разчита на капитана си Венцислав Петков във втория мач от полуфиналната серия с Балкан, научи Sportal.bg. Опитният гард получи контузия по време на сблъсък №1 в Ботевград, която го вади от сметките на треньора Росен Барчовски и днес. Проблемът при него е разтежение на адуктор.

Това не е единственият проблем при „армейците“, които няма да могат да разчитат отново на центъра Драган Зекович. Сръбският баскетболист има травма в лявото коляно, която все още не му позволява да се включи в нормалния тренировъчен процес.

В първия мач ЦСКА победи с 90:79 Балкан като гост. Днес от 19:00 часа столичният гранд се изправя срещу шампиона отново в „Арена Ботевград“.

Серията за място на финала в НБЛ се играе до три победи от пет мача. Третата среща ще бъде на 17 май от 19:00 часа в залата на ЦСКА. Евентуален четвърти мач отново ще противопостави двата отбора в същото спортно съоражение, а ако се стигне до пети решаващ сблъсък, то той ще върне „червените“ и „зелените“ в Ботевград на 22 май.

Снимки: Sportal.bg