Треньорът на Хебър (Пазарджик) Камило Плачи призна след изключителната загуба от Нефтохимик 2010 (Бургас) в решителния пети мач от финалната серия в efbet Супер Волей и загубената титла, че и двата отбора са заслужавали да победят, но бургазлии са направили нещо повече, за да победят днес.

"Победихме за Суперкупата и Купата на България, но за съжаление не успяхме за шампионската титла. И двата отбора заслужаваха да победят в тази дълга серия, но Нефтохимик направиха нещо повече, за да победят днес. Поздравления. Обърнахме много мачове през сезона от 0:2 до 3:2, но този път не успяхме. Не винаги има значение домакинското предимство, видяхте, че на полуфиналите ЦСКА победи тук, а загуби в София. Разликата дойде малки технически детайли", коментира Плачи.

"Спечелихме пет трофея от шест възможни за изминалите два сезона. В един финален мач не е казано, че трябва задължително да победиш. Този път не успяхме. И Перуджа загуби в Италия. Поздравления за Нефтохимик и за Хебър. За следващия сезон ще мислим от утре. Аз имам желание да остана, същото е желанието и на клуба и сега ще разговаряме", каза още италианският специалист пред камерата на Sportal.bg и Sportal TV.

Снимки: nvl.bg/startphoto.bg

Снимки: Startphoto