Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си впечатления след поражението на тима с 1:2 от Ботев (Пловдив) в двубоя от 22-ия кръг на efbet Лига. Опитният специалист бе разочарован от решенията на Станислав Тодоров, който отговаряше за ВАР. 

"Вчера беше празник, не се развиха обаче нещата, както искахме днес. Имахме доста ситуации. Станислав Тодоров, който беше на ВАР, беше решил, че не е нашият ден. Не може да си доволен, когато изпускаш ситуации. Има и такива мачове, където топката просто не искаше да влезе в мрежата.

Станислав Тодоров е близък до едни отбори, с които се борим да попаднат в шестицата. Със сигурност повлия, тъй като в България директивата, е когато се отсъди дузпа, от ВАР да я потвърдят. На нас ни се случи два пъти да ни отменят дузпа. Тези неща ги знаем. И друг път сме били така. Имаше проблеми и с продължението. С това поведение на ВАР на Станислав Тодоров смятам, че се опитват да попречат на Черно море да изпълни целите си", заяви Илиан Илиев

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe