Албанският национал Ариналдо Рапай ще премине в Лудогорец, но през лятото. Това разкриха местните медии в петък. Ден по-рано от ръководството на разградчани потвърдиха, че водят разговори с халфа на Партизани Тирана. 

В родината на играча още преди дни разкриха, че той успешно е преминал медицинските прегледи, а двата клуба са се разбрали за трансферната сума, която е между 200 и 250 хиляди евро, колкото е откупната клауза в контракта на 21-годишния офанзивен полузащитник. 

Според информацията е подписан и договор и Ариналдо се завръща в Партизани като преотстъпен до лятото, след което ще облече екипа на разградчани. Причината за това решение е фактът, че съставът на Лудогорец вече е окомплектован и Рапай няма как да успее да се пребори за титулярно място, още повече, че не е водил подготовка под ръководството на Анте Шимунджа. 

Наред с това той имал да разрешава и лични проблеми, които са го накарали да остане в Албания още половин година.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe