Халфът Жоао Марио, който също е част от националния тим на Португалия, сподели своята истина за случилото се между Кристиано Роналдо и Бруно Фернандеш, което привлече вниманието през последните часове. В социалните мрежи се разпространява видео, на което се вижда нещо като неразбирателство между съотборниците в Манчестър Юнайтед. При влизането на Бруно в съблекалнята CR7 му подава ръка за здрависване, но халфът се държи “студено”, което кара нападателят да се учуди.

“Това си беше шега между двамата - заяви Жоао Марио. - Фернандеш беше един от последните, които влязоха в съблекалнята. По тази причина Кристиано го запита да не би да е пътувал с лодка насам”

Предполага се, че отношението на Бруно е свързано с негативните изказвания на Роналдо по адред на мендижъра и ръководството на Маначестър Юнайтед, като има подозрения, че по този начин халфът изразява неудовлетворението си. Португалският журналист Жоао Томе дори твърди, че Бруно Фернандеш е касал следното на сънародника си: “Момчетата наистина ти бяха ядосани, но ти вече си бе тръгнал.”, като тук се визира отсъствието на Роналдо от предсезонната подготовка на “червените дяволи”.

Снимки: Imago | Снимки: Gettyimages