Ботев Пловдив ще се опита да задържи Крис Добрев до 2023-а година, научи BgDerby.com. Младокът е продукт на школата на канарчетата, но е апетитна хапка за доста родни отбори. Интерес към играча разбираемо има и от чужбина. Жълто-черните са стартирали преговори за добавяне на нови 3 години към контракта на играча, който изтича през лятото на 2020-а година.

Интересите на футболиста се защитават от мениджъра Милен Георигев, научи още BgDerby.com. Очаква се разговорите да продължат в следващите седмици, а може и месеци. Желанието на футболиста е да продължи кариерата си в Ботев Пд.

BgDerby.com научи, че играча е крайно мотивиран да се докаже с жълто-черната фланелка. Младият футболист понесъл много трудно фактът, че не взел участие във финала с Локо Пд, който канарчетата загубиха на Националния стадион, но това го мотивирало още повече да докаже, че има качествата да се превърне в един от лидерите на тима след няколко години, както и да донесе приходи в касата на Ботев Пловдив от бъдещ трансфер.