Ювентус е решил да се откаже от идеята за привличане на крилото на Пари Сен Жермен Анхел ди Мария. 34-годишният аржентинец става свободен агент и торинци искаха да го вземат в състава си. Двете страни водиха продължителни разговори, но футболистът все още не дава окончателен отговор дали приема отправеното му предложение. Затова на шефовете на Юве им писна да го чакат и ще се насочат към други цели, твърди "Гадзета дело Спорт".

От "Старата госпожа" показаха доста голямо търпение към претенциите на Ди Мария. Той първоначално поиска допълнително време, за да говори със семейството си, да обмисли и предложението от страна на Барселона, както и възможността да се завърне в Аржентина. Поставеният краен срок изтече, но играчът продължава да не дава окончателен отговор. Точно затова и "бианконерите" са решили да се откажат от него.

Най-вероятно вместо това от Юве ще се насочат към следващата си трансферна цел, а именно Доменико Берарди от Сасуоло. За него торинци ще трябва да платят трансферна сума от порядъка на 30 милиона евро. Италианският национал обаче ще бъде инвестиция за бъдещето, тъй като е с цели 7 години по-млад от Ди Мария.