Старши треньорът на Ботев (Враца) Дженаро Йецо сподели мнението си след нулевото равенство с Царско село. Италианският специалист заяви, че днес противникът е излязъл с идеята да се защитава.

"Двубоят беше много оспорван от началото до края. Царско село дойде с идеята да не допуска голове, а ние направихме всичко възможно да намерим някаква пролука, но не се получи. Имахме няколко шанса, които, за съжаление, не успяхме да реализираме. Казаха ми, че имаше един момент, в който съдията трябваше да отсъди дузпа за нас, но ще гледам запис. 

Ако погледнем 4-5 мача назад - имахме много шансове, които пропуснахме. Правим всичко възможно, за да стигнем до успех. В един мач е много важно да има равновесие. Не е важно да гледаш само за голове или да се отбраняваш. Трябва да има равновесие между всички действия. Ние търсим точно това. 

22

Видяхме Пирин в предишните мачове - те успяха да си заслужат мястото в елита. Ще играем с всички сили срещу тях и ще опитаме да отбележим в тяхната врата. Те няма какво да губят, но ние имаме. 
Царско село също ще има мач срещу отбор, който е сигурен за efbet Лига. И ние, и те ще дадем всичко възможно. Не очакваме подаръци от никого, трябва да си заслужим на терена", каза Дженаро Йецо.

Възползвай се от безплатна доставка от Takeaway.com в дни с мачове от Шампионска лига. Поръчай тук.

Снимки: Sportal.bg