Tреньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов говори след равенството 1:1 срещу Тузласпор като гост.

Мъри не остана доволен от представянето на тима си, особено през второто полувреме и пожела играчите му да са по-мотивирани и концентрирани.

"Не успяхме да изиграем мача на най-високо ниво. Бяхме добри през първото полувреме, имахме и възможности. Трябваше да се възползваме от тях и да вкараме гол, а по този начин да ни бъде по-лесно през втората част", започна Стоилов. 

"Не съм много доволен от второто полувреме като игра. Не съм доволен и от това, че играта беше спирана твърде често. Не мисля, че тази ситуация помага на някого. И ние не успяхме да стигнем до желания гол. И двата гола в мача бяха плод на късмет". 

"Както казах миналата седмица, още нищо не е свършило. Трябва да продължим пътя си с голяма мотивация и амбиция. Днес трябваше да изиграем много по-добър мач, защото имаме цел. Искаме да се класираме в Суперлигата, но само 45 минути не са достатъчни за това", завърши треньорът на Гьозтепе. 

Гьозтепе заема второ място във временното класиране с 60 точки. Третият Чорум е с 52, а до края на сезона остават 4 кръга. За елита на Турция се класират първите два отбора в крайното класиране, като това вече стори лидерът Еюпспор.