Халфът на Ювентус Карлос Алкарас все още не знае дали ще остане в клуба за постоянно. Както е известно, в момента той играе под наем при "бианконерите" от Саутхамптън. Мениджърът на играча Себастиан Лопес призна, че все още не е разговарял с шефовете на торинци относно плановете им за аржентинеца, но самият играч се надява да остане в клуба за постоянно.

"Той се контузи точно когато бе започнал да намира постоянство в изявите си. От две години и половина не му се бе случвало да има мускулна контузия. Това отне от времето му за игра. Сега, когато отново е здрав, той може да трупа минути, като целта му е да пробие в отбора и да помогне за постигане на целите му. Ювентус е много сериозен клуб, с големи традиции и невероятни фенове. Въобще не се замислихме, когато получихме обаждане от тях. Знаехме, че там той може да продължи да прогресира, а това бе много важно", заяви Лопес.

"Все още нямам новини относно бъдещето на Чарли. В момента той мисли само как да помогне на Ювентус да завърши сезона силно и да постигне целите си. Скоро ще говорим и за бъдещето му. Той е много щастлив и горд да бъде част от този клуб и ще се радва да продължи да участва в този проект", допълни агентът.

Последвайте каналите ни в: