Уест Хам загуби от Байер (Леверкузен) с 0:2 първата среща от четвъртфиналите в турнира Лига Европа. Мениджърът Дейвид Мойс обаче все още вярва, че неговите футболисти имат шанс да се класира за полуфиналите. 

"Леверкузен има навик този сезон да вкарва решителни голове в края на мача. Бяхме наясно с това. Играхме силно, но срещу нас беше отбор, който е на ниво за Шампионска лига. Все още имаме шансове да продължим напред. Искаше ни се да играем повече в атака. Ще трябва да се постараем да играем на още по-високо ниво във втория двубой, защото те са невероятни. Никога не знаеш какво може да се случи. Ще пробваме да вкараме един гол и после ще видим дали ще можем да отбележим втори", заяви Мойс.

Вратарят Лукаш Фабиански направи силен мач и се отличи със страхотни спасявания. Той заяви, че за него най-голямото разочарование е допуснатото второ попадение. 

"Борихме се здраво 80 минути и накрая се пропукахме от две статични положения. Обикновено в такива ситуации се защитаваме отлично, но през целия мач те ни натискаха и стигнаха до попаденията. Най-разочаровани сме от допускането на втория гол. Той им дава допълнителна увереност. Няма да се откажем. Трябва да вярваме в себе си и да отвърнем в реванша", заяви Фабиански.

38-годишният поляк добави, че Уест Хам ще разчита на силното си домакинско представяне от началото на сезона. 

"Бих казал, че ни свършиха силите в края. Двата отбора дадоха всичко от себе си. Допуснахме втория гол твърде лесно, като оставихме на техния нападател твърде много пространство. Сега разчитаме на домакинството. Представяме се страхотно у дома и се надяваме отново да го направим", допълни стражът.

Последвайте каналите ни в: