Треньорът на Левски София Николай Желязков бе доволен от победата на тима над шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) в третия мач от полуфиналната серия в Efbet Супер Волей. Ето какво сподели той след мача пред мача, включително и Sportal.bg и Sportal TV:

"Стана нервен мач, но това е нормално с оглед на важността на срещата. Плейофите са така, плейофите са нокаут, всеки мач е важен, всеки мач е сам за себе си, този вече свърши и вече трябва да мислим за следващия. Имаше и хубави, и лоши изпълнения. Ние се справихме добре. Играхме добре най-вече в защита, както и на блокада."

"Във втория гейм започнахме да правим много грешки на сервис и върнахме Нефтохимик в мача. Трябваше да променим нещо и се радвам, че успяхме да го направим. И двата отбора имат резерви. Ние имахме много възможности на контраатаки, имахме възможности да посрещаме по-добре, да атакуваме по-добре, да сервираме по-добре. Търсим дребните неща, които сега няма да ви ги кажа, за да успеем. Имаме време да погледаме серия до момента и какво можем да направим повече. Търсим да подобрим нещата, ако не, това е."

"Мони си е Мони (б.р. разпределителят Симеон Николов). Многото точки на разпределителя не са добър атестат за здравето на треньора, но той си го може. Направи успешни пуснати топки", каза още Желязков.

Снимки: nvl.bg/Startphoto.bg

Последвайте каналите ни в: