Сериозен скандал се заформя във ФК Скравена, след като жалба внесена от президента на клуба спря вписването на Георги Иванов и новия Изпълком на БФС.

Малко след като това стана ясно на официалната фейсбук страница на клуба се появи съобщение, в което се казва, че членовете на УС, треньорът, част от футболистите и спонсорите на клуба се разграничават от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от президента на отбора.

От клуба обявиха, че до дни ще бъдат предприети действия пред компетентните органи в случай, че жалбата не бъде оттеглена.

Отборът на Скравена се състезава в Областния шампионат на София, като в първата фаза на първенството завърши на последно място в Областна група Запад, като във втората фаза на първенството играе мач за 15/16 място.

Ето какво написаха от ФК Скравена.

Привет на футболната общественост в с. Скравена.

Бих желал да внеса малко повече яснота по отношение на внесената жалба за спиране вписванито на новият изпълком на БФС от президента на ФК Скравена - г-н Петков.

След проведени разговори с всички членове на управителния съвет, треньора, част от футболистите и спонсорите на футболния клуб, всички НИЕ се разграничаваме категорично от еднолично взетото решение за внасяне на жалба от г-н Петков.

В следващите дни ще бъдат предприети действия от наша страна, с които да заявим официалната позиция на ръководството на ФК Скравена пред компетентните органи, в случай,че жалбата на г-н Петков не бъде оттеглена.

Последвайте каналите ни в: