Старши треньорът на ЦСКА - София Нестор Ел Маестро даде мнението си след поражението с 1:2 от Локомотив (Пловдив). Сърбинът с британски паспорт отказа да дава задълбочен коментар относно виковете "оставка", които се чуха още в 36-ата минута на мача.

"Виковете на феновете? Няма да коментирам, не ми е на нивото да коментирам. Изиграхме един много лош мач, през първото полувреме не можах да позная отбора, второто полувреме имаше промяна, но сега не е моментът за негативизъм, защото идва мач с Левски в неделя. С една победа ще си върнем от части за представянето днес.

24

Допуснахме нехарактерни грешки и в двете фази - защита и атака, нямаме време да работим специфично над тези грешки, но не можем да ги допуснем в неделя и смятам, че няма да допуснем.

Лудогорец - Левски? Трябва да гледаме нас, не е моментът да гледаме в другите отбори. Ще гледаме мача, естествено, но от гледна точка да анализираме нашия следващ съперник. Мотивиран съм си върша работата, щастлив съм да бъда тук, извинявам се за представянето днес. Моята работа е да вложа всички знания и всичката ми енергия и ще продължа да го правя, докато ми бъде позволено", каза Ел Маестро след поражението от "смърфовете".

Последвайте каналите ни в: