Георги Миланов имаше важна роля за равенството на неговия Динамо (Букурещ) с Петролул в домакинството от 2-рия кръг на плейофа за оставане в Суперлигата на Румъния. Българинът асистира за първия гол в мача, дело на Габриел Моура в 39-ата минута, но столичани изпуснаха победата дълбоко в добавеното време, когато допуснаха изравнителен гол от дузпа, реализирана от Георге Грозав в 103-тата минута.

Миланов бе титуляр за домакините и прекара на терена 68 минути, преди да бъде заменен от Дани Иглесиас. Той обаче остави важен отпечатък в мача. В 39-ата минута крилото бе изведен в наказателното поле, продължи топката към Моура, който я изстреля във вратата за 1:0.

Мачът обаче се проточи над 15 минути след редовното време заради дузпа в полза на гостите, която бе разглеждана дълго време от ВАР и накрая бе отсъдена. Георге Грозав в 103-тата минута реализира наказателния удар за крайното 1:1.

Така Динамо остава без победа от началото на плейофните битки и заема предпоследното 15-то място в класирането с 16 точки. Петролул пък се намира на 11-тата позиция с 22 точки.

Последвайте каналите ни в: