Дублиращият тим на ЦСКА 1948 победи с 1:0 Литекс на стадион "Царско село" в София в среща от XXVI кръг на Втора лига. В герой за "червените" се превърна 17-годишният халф Севи Идриз, който реализира гол в 78-ата минута. Мачът се игра пред погледа на благодетеля на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов.

Първата голова опасност в срещата се откри пред Емил Ценов, който стреля с глава покрай целта в 14-ата минута. След 180 секунди вратарят на гостите от Ловеч Алекс Божев имаше добра намеса, избивайки топката от краката на Ивайло Марков. Второто полувреме започна вяло, а в 61-ата минута Борис Димитров от ЦСКА 1948 II прати топката с глава в аут от удобна позиция. Скоро след това се наложи принудителна смяна на стража на гостите, който се сблъска със свои съотборник.

7

В 78-ата минута топката се озова в краката на Севи Идриз, който напредна в наказателното поле на Литекс и я прати в мрежата зад резервния вратар Симеон Симеонов. В 86-ата минута Емил Ценов шутира от дистанция, но не сполучи да отбележи красив гол. Така победата отиде на сметката на домакините.

Последвайте каналите ни в: