Героят за младежкия национален отбор на България Марин Петков даде мнението си след победата на родния тим над Полша. “Лъвчетата” се наложиха с 1:0 като гости над коравия тим, а единственото попадение отбеляза именно Петков.

“Винаги, когато играеш за България и побеждаваш, след това радостите са големи. Чест е да играя за страната си. Почувствах се много добре, няколко мача подред вкарах и с всеки един гол трупам повече и повече самочувствие.

Мисля, че всеки един от нас искаше достатъчно тази победа и поздравявам отбора. Не мисля, че това, че играя напоследък ми дава самочувствие. Всеки мач давам максимума на терена, опитвам такива удари и се получава.

Стадионът беше много хубав, голям. Във всеки един мач, когато играеш на такъв стадион, ти дава повече енергия и желание да показваш себе си.

Не сме далеко, просто трябва да си вдъхнем повече увереност и нещата ще се получат. Мисля, че тази победа ще ни сплоти и всеки ще дава максимума и се надявам да се класираме на Европейско”, заяви Петков.

Последвайте каналите ни в: