Фабио Лима стартира престоя си в Левски с два красиви гола във вратата на Арда (4:0) и Хебър (1:0). Срещу пазарджиклии бразилецът донесе победата на тима си с великолепно изпълнение от далечно разстояние. 27-годишният футболист говори в родината си за първите си стъпки в европейския футбол и кое за момента е най-трудното за него в отбора.

"Първо искам да благодаря на Бог за таланта, който ми даде, за да мога да правя това, което най-много обичам, но изказвам благодарности и на Левски за възможността да играя за такъв голям клуб и да дойда в Европа. Головете, които вкарах, са резултат от съвместната работа със съотборниците ми, въпреки че е малко трудно да общувам с тях.

Все още не разбирам добре езика. Много съм щастлив и съм сигурен, че можем да спечелим трофей, но за да направим това, трябва да побеждаваме, както го правехме досега. На правилния път сме и всичко ще върви добре", заяви Лима пред ge.globo.com.

"Искам да свърша добра работа в Левски и все още ми е рано да мисля за други неща като трансфер. Правя всичко, което се изисква от мен, и съм много щастлив. Винаги се стремя да давам най-доброто от себе си", добави още той.

Последвайте каналите ни в: