Треньорът и президент на волейболния ЦСКА Александър Попов обяви след победата над Монтана с 3:1 в първия мач от 1/4-финалните плейофи на Efbet Супер Волей, че единият от основните им спонсори, че се оттегли след края на сезона, а с това ще има пренареждане на приоритетите им. Ето още какво сподели Попов по темата:

"Преди 2-3 месеца анонсирах какво ще се случи с единия ни спонсор, но благодарение на другият ни спонсор живеем от 2,5 години втори живот. Благодарение на тези момчета и тази фирма, която е безрезервно зад нас, ние изпълняваме мечтите си да живеем малко по-спокойно във "Васил Симов". Загубихме пари, но се надявам на нови преговори, защото предизвикателствата пред нас са по-големи от другите отбори."

"Не искам да правя паралели с всички останали, но предизвикателствата пред нас от десетилетия са много по-различни. Имаме да отговаря за доста неща в нашия клуб, не сме фокусирани на едно място. Всички знаят, че имаме проблеми с материалната база. Бяхме готови през лятото да инвестираме много сериозна сума, в рамките на 1 милион, за да оправим залата си. Даже направихме анонс, че при добри преговори, сме готови да започнем строителство на нова зала. Това са предизвикателствата пред нас, но сега с оттеглянето на единия спонсор, ще има наистина пренареждане на приоритетите. Това никак не е хубаво в дългосрочен план, но ние сме калени в битки и ще продължим."

Последвайте каналите ни в:

Снимки: Startphoto