Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич сподели след тежката загуба от Лудогорец с 0:6, че не се притеснява за своя пост начело на "железничарите". Наставникът на столичани разкритикува своите футболисти за допуснатите грешки, които според него няма как да останат ненаказани от шампионите.

"Имахме много кадрови проблеми - дойдохме в Разград без осем основни футболисти. Но това не е оправдание за този тежък резултат. Днес нищо не ни вървеше. Всичко, което тренирахме през седмицата, стана обратно. От първата минута - елементарна грешка. Срещу отбор като Лудогорец няма как да остане ненаказана. Влизаш от съблекалнята с негативен резултат. Държахме се добре в защита, но в края на първото полувреме допуснахме нова грешка. Срещу най-добрия отбор в България няма как да спечелиш по този начин.



Надяваме се всички състоянието на Александър Любенов да не е сериозно и по-бързо да се върне на терена. 

Опитните футболисти трябва да вдигат младите момчета, които получиха шанс. Това е една лоша загуба, която трябва да я забравим бързо. Добре, че идва тази пауза, за да се съберем и да говорим за играта, която искаме да показваме.



Нямам никакви притеснения за поста си. Не сме водили разговори с ръководството. Продължаваме напред. Имаме тежка програма и се надяваме с една по-добра игра да успеем да вземем точки", каза Дончич.

Последвайте каналите ни в: