Мениджърът на Евертън Шон Дайч е влязъл във физическа саморазправа с част от играчите на отбора. Това се е случило в Португалия, където „карамелите“ са на лагер. През този уикенд Евертън почиват, тъй като утрешно градско дерби срещу Ливърпул е отложено заради четвъртфинала на ФА Къп между тима на Юрген Клоп и Манчестър Юнайтед.

Повод за свадата е станал опит да Дайч да се пошегува със защитника Нейтън Патерсън, но го е шамаросал по-силно отколкото е възнамерявал. Това предизвикало гнева на част от останалите играчи, които скочили да търсят саморазправа с 52-годишния специалист, пише „Дейли Мейл“.

Нещата се уталожили след намесата на капитана Джеймс Тарковски, който извел мениджъра от ресторанта, а след няколко минути двамата се върнали, за да продължат вечерята си. Официалният коментар от клуба твърди, че става дума за неуспешен опит за шега от страна на мениджъра.

Евертън няма победа вече 11 мача и е 16-и в класирането на Висшата лига, само на 4 точки от зоната на изпадащите. В следващия си двубой „карамелите" гостуват на Борнемут на 30 март.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ !