Поздравителен адрес от ръководството на Община Дряново за добрия жест на благородния съгражданин Дарин Маджаров и екипа на “Грийн Гейм” ООД София. Пролетна реновация на стадион “Локомотив” която включва: подсяване , дълбоко аериране и опесъчаване и торене бе извършено през тези дни на градския стадион в Дряново!

„Спортния комплекс в Дряново до края на месец април няма да се използва, като в края на месец март предстои косене и валиране на зеления килим”.

Заявиха от клуба Никола Джелатов, Пламен Обрешков и Петър Генчев.

С покана и на вниманието на всички професионални отбори, терена ще бъде в отлично състояние и готов за провеждане на пред сезонна подготовка, контролни срещи и детски турнири. „Ръководството на Община Дряново и екипа на ФК „Локомотив 1927” Дряново благодари за подкрепата своя съгражданин и възпитаник на дряновските железничари г-н Дарин Маджаров за указаната финансова помощ и дарение за реновацията на стадиона в родният му град.

„С благодарности за високия професионализъм на екипа “Грийн Гейм” ООД от София”. Добавиха кметът Трифон Панчев и председателят на Общински съвет Дряново - Тодор Георгиев, който са създали всички условия и вярват, че „железничарите” ще се завърнат в Северозападна Трета Лига.

Последвайте каналите ни в: