Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс заяви, че тимът му ще направи всичко възможно, за да се класира на 1/4-финал в Лига Европа в реванша с Фрайбург. "Чуковете" губят с 0:1 след първия мач в Германия, същата ситуация, в която бяха на същия етап от същото състезание срещу Севиля преди две години.

"Имаме добър опит от такива мачове, но сега имаме и много национали от различни държави в отбора. Мисля, че всички ние все още се учим с всеки мач в този турнир и ще направим всичко, за да стигнем до четвъртфиналите", коментира Дейвид Мойс.

Има опасения, че някои фенове може да се затруднят да стигнат до мача поради по-ранния начален час - 17:45 местно време.

"Ние изоставаме с един гол. Нуждаем се от подкрепата на нашите привърженици. В тази страна не са свикнали с ранни мачове. Но от друга страна може би децата ще стигнат до мача по-рано. Преди години всички работеха от девет до пет, но вярвам, че сега има повече гъвкаво работно време. Така че може да е страхотен този начален час", добави мениджърът на Уест Хaм.

Последвайте каналите ни в: