Халфът на ЦСКА - София Амос Юга обяви след победата с 1:0 над Арда, че иска “червените” да играят като Манчестър Сити и Бареслона и да разполагат с футболисти като Неймар и Меси.

“Свършихме добра работа. През първото полувреме имахме много ситуации. Нямахме чак толкова чисти положения, но заслужавахме да водим на почивката. Второто бе по-трудно, имахме много ситуации и трябваше да затворим по-рано мача. Футболът е труден спорт, няма как да контролираш двубоя 90 минути. Трябва да си силен и да се защитаваш добре, за да не получаваш попадения. В крайна сметка продължаваме.

През миналия сезон отбелязахме много попадения от статични положения, този - не чак толкова. Трябва да се възползваш от тъчове, статични. По-добре от игра, но голът си е гол.

Когато играеш в отбор като ЦСКА, има напрежение. Когато играеш приятелска среща, пак има. Трябва да се борим за титлата, защото нищо не е свършило там. Миналата година бяхме пред Лудогорец, всичко може да се случи.

Трябва да сме силни и да печелим - това е. Ще се опитаме да играем добре. Искаме да играем като Манчестър Сити и Барселона, да разполагаме с играчи като Неймар, Меси и Соарес, но нямаме подобно качество.

Добре е да играем подобен труден двубой, за да не говорим за предишния сблъсък, да го забравим. Нека продължаваме така и да се стремим срещу Берое да постигнем още един успех”, пожела си днешният голмайстор на “червените”.

Последвайте каналите ни в: