Не е изключено Манчестър Сити да прави опити да се договори с Килиан Мбапе, който по принцип се счита за сигурен за Реал Мадрид. “Кадена СЕР” твърди, че по-рано през седмицата един от мениджърите на нападателя е бил в Манчестър и е имал среща с представители на английския първенец.

По принцип официален агент на французина от Пари Сен Жермен е майка му Фейза Ламари. Има обаче и трима мъже, които са много близки до Мбапе и играят ролята на негови неофициални представители. Един от тях е бил забелязан миналия понеделник в Манчестър, където е посетил базата на Сити. Това е станало сутринта, когато отборът на Джосеп Гуардиола направи тренировка преди отлитането си за Дания за двубоя с ФК Копенхаген от Шампионската лига.

На следващия ден - вторник, Мбапе е информирал президента на ПСЖ Насер Ал-Хелаифи за решението си да си тръгне от клуба като свободен агент. Новината за това обаче беше разпространена от медиите чак в четвъртък.

Друг от агентите на световния шампион е бил във вторник в Лайпциг на двубоя на Реал Мадрид с местния РБ, като дори бил заел място в ложата.

Последвайте каналите ни в: