Днес Лудогорец официално представи най-новото си попълнение Ивайло Чочев, който бе привлечен от състава на ЦСКА 1948. 

“Чувствам се добре. Мисля, че преди две години и половина влязохме в контакт. Още тогава исках да дойда, но не можаха да се разберат с предишния ми клуб ЦСКА 1948. Иначе още тогава бях дал съгласие. Идвам тук, за да стана шампион, за да спечеля Купата и да играя в европейските турнири”, започна Чочев. 

“Да, разбира се, че ще е трудно. За всеки един футболист е хубаво и мечтае да играе в европейските турнири, но радващо е, че отборът има доста мачове в първенството, борим се за Купата, така че има доста мачове за всички и мисля, че мога да помогна в тези оставащи други два турнира”, разясни българският национал. 

След това халфът говори и за номер 18, с който ще играе за разградчани: “Това е моята рождена дата. В почти цялата ми кариера съм играл с този номер и се радвам, че тук ще мога да играя с него. Един номер, който мисля, че ми носи късмет и с него се представям добре."

След това полузащитникът не пропусна да изтъкне силните страни на новия си тим. "Идвам в един отбор, който в Европа е доста познат. Най-добрият отбор в България, с най-добрите футболисти. За всеки един футболист е чест да играе в най-добрите отбори. Като сложим и базата, защото аз съм идвал и друг път тук и знам условията какви са, не ми трябваше много време. Както каза г-н Моци, бързо се разбрахме”, завърши Ивайло Чочев.

Последвайте каналите ни в: