Волейболен клуб Левски София приветства с „Добре дошли в семейството!“ първите 50 души, подкрепили основната мисия на клуба да изгражда и развива български професионални състезатели, треньори и достойни членове на нашето общество.

50 души вече се включиха в дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София". В очакване сме и на следващите желаещи да допринесат за формирането на по-доброто волейболно бъдеще на България. Защото заедно сме по-силни. И защото си струва!

Дарителската програма "Съмишленик на ВК Левски София" свързва всички хора, решили да подкрепят мисията на клуба да търси и подпомага талантливи спортисти - от ранна възраст до напредналата им волейболна кариера, както и качествените треньори в професионалното им развитие.

Съмишлениците на ВК Левски София подкрепят директно клуба по пътя му към поставената цел за изграждане на "Най-добрата волейболна школа в Европа".

Децата и бъдещето – те са смисълът. Те са наша обща отговорност. Те са най-важното за нашата общност, за нашето семейство.

Последвайте каналите ни в: