Президентът на Барселона Жоан Лапорта е избухнал неконтролирано, а поведението му е граничило със скандала, след домакинската издънка на каталунците срещу Осасуна (3:3) в неделя.

Босът на каталунците не е успял да удържи емоциите си след финалния сигнал на съдията Мигел Анхел Ортис, пише „Ас“. Според информацията, Лапорта реагирал с гневни нецензурни думи и в яда си е съборил на пода няколко подноса с храна в ресторанта на олимпийския стадион „Луис Компанис“, където Барса домакинства по време на реконструкцията на „Камп Ноу“.

Освен това Жоан Лапорта е отказал да спази традицията си след всеки домакински мач да влиза в съблекалнята и да благодари на играчите за представянето им. Този път той е напуснал бесен стадиона и не е оказал традиционното внимание на треньорите и футболистите.

Барселона в момента заема трето място в класирането на Примера дивисион с 51 точки, на десет зад лидера Реал (Мадрид). Както е известно, каталунците са притиснати от финансови задължения, а освен това имат проблеми с футболните власти заради съдийския скандал „Негрейра“.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ !