Нападателят на Ботев (Пловдив) - Георги Николов, заяви преди заминаването на "жълто-черните" за подготвителен лагер в Турция, че всички в отбора са го приели много топло. Младежкият национал на България изрази надежда, че "канарчетата" ще бъдат трамплин за него към Европа.

"Щастлив съм, че вече съм тук - след всички тези неща, които се изписаха. Благодаря на момчетата, че ме приемат така топло, както и на феновете, които ми изпращат много съобщения. Имам чувството, че съм тук от много време. Надявам се всичко да бъде наред, да бъдем здрави.



Аз и моят агент преценихме, че тук ще бъде най-добре за моето развитие. Надявам се оттук нататък да затвърдя това нещо, което направих през есенния полусезон и Ботев да бъде за мен трамплин към Европа.

 

Ние ще защитаваме фланелката на Ботев. Всеки един от нас ще се раздава докрай и ще се борим за целите, които са ни поставени. И феновете, и отборът - всички ме приемат доста топло.

 Искам да спечелим Купата на България и да мога да радвам феновете с доста голове. Призовавам ги да ни подкрепят и да бъдат до нас. Ние ще се опитаме да ги зарадваме", заяви Николов.