Специалният петъчен епизод на “Контра” е посветен на впечатляващия сезон на Ювентус и битката за титлата в Серия “А”. 

Журналистите на Sportal.bg Васил Сумрачки и Даниел Любомиров в компанията на Борис Борисов анализират качествата на състава на Масимилиано Алегри, който отстъпва по класа на Интер, но пък не спира да трупа точки и сухи мрежи.

Борисов сподели впечатленията си от посещението на стадиона на Ювентус при хубавата победа над Сасуоло, както и най-важните футболисти в селекцията на “бианконерите”.

Докъде може да стигне този отбор на Алегри в очертаващата се гонитба до последно с Интер? Ще продължи ли тенденцията с по-убедителни победи на “Старата госпожа”, каквито гледаха феновете в последните пет мача, или отново ще се върнем към познатата пестелива формула? Ще окупира ли върха Юве след мача с Лече и колко време ще се задържи там, предвид че Интер ще е с мач по-малко повече от месец?  

Ливърпул се готви за гостуване на Борнемут, който се намира в добра серия, а Доминик Соланке стана играч на миналия месец. Ще се отрази ли негативно отсъствието на Мохамед Салах или другите нападатели ще успеят да компенсират с попадения?

Ще се върне ли Арсенал към победите в домакинството на Кристъл Палас, който изглежда подходящ съперник за целта. Момчетата на Микел Артета трябва да намерят начин да реализират многото положения, които по принцип създават, за да не изостават в битката за титлата.

Барселона има тежка визита на Бетис, като ще трябва да се реваншира на феновете си за зачестилите неубедителни представяния. Севилският отбор обаче винаги е тежък домакин за грандовете, а този път ще има допълнително напрежение покрай спекулациите, че Чави може да бъде уволнен.

Гледайте “Контра”!