Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна след контролата срещу Черноморец (Бургас), че търси нов ляв защитник, след като Александър Василев сложи край на своята активна състезателна кариера. “Моряците” се наложиха с 2:0 над третодивизионния тим.

“Някои понасят по-тежко натоварванията, други по-леко. Доволни сме от старанието. Има обаче какво да се желае – особено в завършващата фаза, създадохме ситуации, но трябва да създаваме повече и да отбелязваме.

Той идва от друго първенство, което е на друго ниво и ритъм. Ако иска да играе тук, трябва да поработи доста в този период, в който ще му се вади виза. Това са нормални процедури, които няма как да избегнем. Надявам се да се случат по-лесно нещата”, каза Илиев за новото бразилско попълнение Уеслен Жуниор.

“Ще преценяваме как ще процедираме занапред. Той е на проби”, разкри наставникът на Черно море за младия Александър Веселински.

“Чакаме да ни се определи съперникът, със сигурност ще имаме съперник за нея”, сподели Илиев относно контролата, която е планувана за 1 февруари.

“Той може да играе и зад нападателя. В момента правихме състава с това, което имаме. Знаете, че Васко Панайотов и Даниел Димов имат проблеми, не са тежки и се надяваме скоро да се завърнат.

Да ви кажа честно след излизането на Александър Василев търсим ляв защитник”, завърши наставникът.