Щефи Граф и Андре Агаси пристигат в Румъния. Те ще изиграят демонстративен мач в рамките на Спортния фестивал с надслов “Неразказан спорт", който ще се проведе в Клуж-Напока между 13 и 16 юни, става ясно от официалната страница на събитието.

Тенис легендите са женен от октомври 2001 г. Взети заедно, двамата са спечелили 30 титли от Големия шлем, както и множество други трофеи, награди и отличия на най-високо ниво.

Щефи Граф триумфира с 22 титли от Големия шлем. Пред нея са само Серина Уилямс с 23. За първи път достига № 1 в световната ранглиста на 17 август 1987 г., а общо в кариерата си е на първото място в продължение на рекордните 377 седмици – по-дълго от всеки друг тенисист или тенисистка в историята, откакто Женската асоциация по тенис WTA и Асоциацията на професионалните тенисисти ATP водят тези класации. Тя печели 107 титли, като се нарежда на трето място в списъка за всички времена на WTA след Мартина Навратилова (167 титли) и Крис Евърт (157 титли).

Андре Агаси печели първата си титла от Големия шлем през 1992 г. Има общо осем титли от Големия шлем – два пъти откритото първенство на САЩ, един път Уимбълдън, четири пъти откритото първенство на Австралия и веднъж откритото първенство на Франция. Има рекордните 17 титли от серията Мастърс, повече от всеки друг тенисист към 2006 г., както и общо 60 титли от професионалната верига ATP. Към 2006 г. е спечелил над 30 млн. само от наградни фондове по турнири.