Нападателят на Левски - Джавад ел Джемили, е възстановен от контузията, която го измъчваше през последните дни и не му позволи да вземе участие срещу Ботев (Пловдив), предава вестник Тема “Спорт”. Травмата на испанеца с марокански корени не е била сериозна, но треньорът на сините Николай Костов е преценил да не го рискува, за да не се стигне до усложнения.

Вчера столичани подновиха тренировки след двата дни почивка, а допълнителна такава, освен Джавад ел Джемили, получи и Николай Михайлов. Наставникът на Левски изведе малка група футболисти, тъй като от тима липсват и повиканите в различните национални гарнитури - Кристиан Димитров и Андриан Краев, които са ангажирани за квалификациите с  Унгария и Сърбия, Пламен Андреев, Асен Митков и Марин Петков, които ще играят за младите “лъвове” до 21 години, както и Хосе Кордоба, който има ангажименти с Панама.

Възстановяването си продължават Велтон и Билал Бари. Бразилецът вече махна защитния ботуш на левия си глезен и започна бегови упражнения, като ще бъде готов за двубоя с Локомотив София. Нападателят пък ще е на линия за старта на зимната подготовка.