Новият стар треньор на Лудогорец - Георги Дерменджиев - ще продължи да залага твърдо на Тодор Неделев.

След като 68-годишният пловдивски специалист върна 30-годишния плеймейкър сред титулярите при победата с 3:1 над Хебър, днес се очаква Тошко отново да започне от първата минута. Както е известно, от 18:00 часа "орлите" гостуват на Славия в отложен мач от III кръг на еfbet лига.

Любимецът на феновете на Ботев Пд беше изпаднал тотално от сметките на вече бившия наставник Ивайло Петев, въпреки че в Разград го привлякоха с големи очаквания. Срещу Хебър Неделев не игра блестящо, но пък изостряше атаките на своя тим, а освен това изпълняваше статичните положения. Георги Дерменджиев, като опитен специалист, осъзнава, че няма как 30-годишният футболист да си върне формата като с магическа пръчка и това ще стане с времето и с трупане на игрови минути.

Любопитно е, че в групата на Лудогорец влиза младият вратар Дамян Христов. Той ще заеме мястото на Серджио Падт, а иначе титуляр ще бъде Симон Слуга.

Очаква се Антон Недялков, който получи почивка срещу Хебър, да бъде титуляр днес на стадион "Александър Шаламанов". Той записа два силни мача, срещу Арда и Фенербахче, но това бяха първите му срещи от 7 месеца и заради това Дерменджиев му спести един двубой, информира "Мач Телеграф".