Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг претърпя поредно разочарование начело на тима. "Червените дяволи" загубиха с 0:3 на "Олд Трафорд" от Нюкасъл и сдадоха трофея в "Карабао къп". Това е пореден лош резултат за тима и все по-често вече се говори за уволнение на нидерландеца. 

"Разбирам, че когато резултатите не са налице, е нормално въпросът за уволнението да е на дневен ред. Но аз съм уверен, че мога да вдигна отбора. Във всичките ми клубове съм го правил и миналата година и тук го направих, но в момента сме в лошо положение. Поемам отговорност за това. Виждам го като предизвикателство. Аз съм боец ​​и съм в тази битка, но трябва да се уверя, че споделям отговорността с моите играчи и че се държим заедно и се борим заедно, за да постигнем по-добри резултати", коментира Тен Хаг.

"Да, имаме много неуспехи от началото на сезона, но трябва да преглътнем това и да гледаме напред", продължи нидерландецът.

"Представянето ни е под стандартите, които всички очакват от Манчестър Юнайтед. Не е достатъчно добро. Трябва да го оправим. Като отбор не сме достатъчно добри и каквито и да са причините, няма място за оправдания", добави Тен Хаг.

БЛИЦ припомня, че на финала за "Карабао къп" миналия сезон "червените дяволи" победиха именно Нюкасъл (2:0) и спечелиха трофея.