Слушай на живо: Етър - ЦСКА-София

Етър и ЦСКА - София се изправят един срещу друг в отложен двубой от третия кръг на efbet Лига. Мачът на стадион "Ивайло" във Велико Търново е от 17:00 ч. и ще бъде ръководен от Ивелин Занев.

"Червените" са пределно мотивирани да се върнат на победния път, след като в предния кръг завършиха наравно с Арда (0:0) на "Армията". Сега моментът изглежда удобен, тъй като отборът на Нестор Ел Маестро среща последния в класирането.

Етър обаче не излиза обречен. След идването на Светослав Петров "болярите" значително подобриха представянето си и записаха равенство и победа в последните си два шампионатни мача. Успехът над Ботев (Враца) преди близо седмица е едва втори за "виолетовите" през сезона, които имат в актива си само 8 точки.



Столичани искат да продължат серията си без поражение и след днешния двубой. За последно ЦСКА - София отстъпи на Лудогорец в средата на август, което се явява и единствената загуба на "червените" през настоящата кампания. При евентуална победа във Велико Търново, тимът ще се изравни с лидера Черно море.



Ел Маестро не остана доволен от играта на своите футболисти в нападение срещу Арда и по всяка вероятност ще направи някои промени. Очаква се в титулярния състав да се завърне Майкъл Естрада, който започна от пейката срещу кърджалийци. Тобиас Хайнц ще получи почивка, тъй като натрупа сериозна умора в последно време.



В лагера на Етър се надяват да вземат поне точка, с която отборът да затвърди добрите впечатления. Великотърновци нямат сериозни кадрови проблеми и Светослав Петров ще заложи на оптимален състав в търсене на изненадата.

ЕТЪР - ЦСКА - СОФИЯ

Вероятни състави:

ЕТЪР: Величков, Станев, Димов, Г. Ангелов, Николов, Я. Ангелов, Моран, Шано, Стоянов, Бакалов, Димитров 

ЦСКА: Бусато, Турицов, Махмутович, Петров, Вион, Юга, Кареасо, Хайнц, Линдсет, Естрада, Назон 

НАЧАЛО: 17:00 часа
СЪДИЯ: Ивелин Занев
СТАДИОН: "Ивайло", Велико Търново

Последвайте канала ни в