Мениджърът на Манчестър Юнайтед е бил бесен след загубата в дербито от градския съперник Манчестър Сити и е накарал своите футболисти да стоят мълчаливо и да слушат празненствата на противниковите играчи от съседната съблекалня, съобщава вестник “Сън”. 

“Червените дяволи” бяха разбити от гражданите с 3:0 в неделя на “Олд Трафорд” на шампионите на Премиър лийг. Веднага след последният съдийски сигнал те са се прибрали в своята съблекалня, където нидерландецът им е заявил, че иска мълчаливо да слушат случващото се от другата страна и да преосмислят поведението си. 

След това Тен Хаг е направил анализ на висок тон на възпитаниците си най-вече за представянето им през втората част. Бившият наставник на Аякс е планирал да даде почивен ден на играчите си след двубоя при победа над “гражданите”, но се е отказал от тази идея. Футболистите дори са получили допълнителна “домашна работа” да изучават персонализирани клипчета с личните им грешки по време на двубоя. Това бе петата загуба в десет двубоя на Манчестър Юнайтед от началото на сезона.

Последвайте канала ни в