Старши треньорът на Левски София Николай Желязков остана много доволен от победата на тима си срещу Хебър с 3:2 във финала Money + Волейболна Суперкупа Бургас 2023.

"Искам първо да кажа, че стана страхотен спектакъл, за което заслуга имат и двата отбора. Момчетата ми не се огънаха в нито един момент, дори когато пропуснаха аванса си от 2:0 гейма. Така в последната част играхме точка за точка, както се учим на всяка тренировка. Това е огромно удовлетворение за нас", каза Желязков.

"Доволен съм в Левски, чувствам се добре в отбора. Радвам се, че работя с млади момчета и постигаме нещо с тях. Учим ги не само да играят волейбол, но и да играят, за да печелят", каза още треньорът, който донесе първи трофей на Левски от 2014 година.

"Апетитът идва с яденето. Миналия сезон загубихме лидерството в редовния сезон заради две загуби от по-слаби от нас отбори. Това е нормално за млад тим. Сега също очаквам много оспорван сезон, силни мачове. Но браво на момчетата, получи се фантастичен мач", завърши Николай Желязков.

СНИМКИ: www.nvl.bg / Startphoto.bg