Спортните канали MAX Sport започват преките излъчвания на българския клубен волейбол с мачовете за Суперкупата, които ще се изиграят този уикенд. MAX Sport е новият ТВ партньор на Националната волейболна лига (НВЛ) и през следващите три сезона ще излъчва по две срещи от всеки кръг на НВЛ, плейофите, Купата и Суперкупата на България.

Това е първият път, когато Волейболната Money+ Суперкупа ще се играе във формат на турнир от четири отбора – Нефтохимик 2010, Левски София, Хебър (Пазарджик) и Дея Волей (Бургас). Турнирът ще се проведе в зала „Младост“ в Бургас.

Срещите започват на 14 октомври (събота). В единия полуфинал Хебър се изправя срещу Дея Волей от 16:30 ч., а в другия Нефтохимик 2010 излиза срещу Левски от 19:30 ч. Победителите от двата мача ще определят финалистите, които ще спорят за трофея в неделя (15 октомври) от 19:30 ч. Мачовете могат да се гледат на живо по MAX Sport 2, като преди и след тях ще се излъчат коментарни студия с гости водещи експерти и играчи.

Първият кръг от Ефбет Супер Волей ще се проведе на 20-23 октомври, когато MAX Sport ще излъчи два двубоя на живо. Програмата започва на 20 октомври от 19:30 ч. със срещата Берое 2016 – Хебър, а на 21 октомври от 19:00 ч. MAX Sport ще предава ЦСКА срещу Монтана.

Националната волейболна лига е ново попълнение към богатото съдържание от волейболно съдържание на MAX Sport. Спортните канали вече излъчват италианската SuperLega Credem Banca, Лигата на нациите по волейбол за мъже и жени, Шампионската лига по волейбол за мъже и жени, както и Евроволей 2023.

Освен волейбол, каналите MAX Sport предлагат широк избор от други спортни събития - Националната баскетболна лига, Евролигата по баскетбол, Диамантената лига и най-интересните тенис турнири на ATP.

Абонатите на MAX Sport могат да се наслаждават на мачове от трите най-добри европейски турнирa – Шампионската лига във вторник, Лига Европа, Лигата на конференциите, както и едни от най-добрите първенства на Стария континент – LaLiga, Серия А, Ередивизи и Купата на Франция. Те се допълват от двата най-престижни футболни турнира на Южна Америка – Копа Либертадорес и Копа Судамерикана. MAX Sport излъчва също NFL, NASCAR, MotoGP, WRC, NHL, UFC, Cage Warriors и избрани първокласни боксови галавечери.