Халфът на Реал Мадрид Лука Модрич призна, че не е доволен от малкото игрово време, което получава от началото на сезона. 38-годишният хърватин все по-рядко попада в титулярния състав на Карло Анчелоти и се надява това да се промени. 

“Със сигурност това е нова ситуация за мен. Не играя толкова често, колкото преди, и колкото ми се иска. Знаете, че имам желание винаги да съм на терена, не искам почивки и паузи, а просто да играя. Не ми харесва случващото се. Ако бях в лоша физическа форма, щеше да е друго, но аз се чувствам отлично и искам да играя, ако трябва и на всеки три дни”, заяви Модрич на пресконференция в родината си преди евроквалификацията срещу Турция

“Това, което става около мен, е нормален процес. Приемам го по този начин. Трябва да се адаптирам към ситуацията и да продължа напред”, каза още ветеранът. 

Наскоро се появиха информации, че Дейвид Бекъм е направил опит да привлече хърватина в Интер Маями. Желанието на Модрич обаче е да изпълни договора си с Реал, който изтича следващото лято.