ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Една от легендите на израелския футбол Шломо Шарф и неговото семейство. Любимата внучка на бившия израелски селекционер – Мей Наим, е била екзекутирана, пише sport5.co.il.

"Футболният клуб Макаби Хайфа навежда глава и споделя скръбта на бившия треньор на отбора Шломо Шарф, след като научи, че неговата внучка Май Наим е била убита при клане на парти в Раим", потвърдиха от Макаби Хайфа.

24-годишното момиче беше обявено за издирвано от събота насам. За нея се знаеше, че е присъствала на музикалния рейв фестивал Supernovа, който се провежда ежегодно в пустинята Негев в Южен Израел. Именно там в първия ден на атаката от "Хамас" бяха убити над 300 души.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Първоначално семейството на Шломо Шарф знаеше, че Мей все пак е успяла да избяга и да потърси убежище в кибуца Бари. Там обаче следите ѝ се губят, а рано тази сутрин тялото на младата жена, заедно с телата на още стотици други, е било идентифицирано. Семейството ѝ било уведомено за трагедията от израелската армия.

След като преустановява треньорската си кариера, Шломо Шарф започва да се занимава с телевизионна журналистика и в родината си е считан за един от най-добрите футболни коментатори. Легендата води националния отбор на Израел при паметната победа с 3:2 над Франция в Париж непосредствено преди Чудото на "Парк де Пренс", класирало България на световното в САЩ през 1994 година.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by מועדון כדורגל מכבי חיפה (@maccabihaifafc)

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!