Спортният директор на Интер Пиеро Аузилио беше гост на събитие, организирано от Албанската футболна федерация. Там той категорично отрече да има възможност “нерадзурите” да привлекат през януари национала на Албания Армандо Броя, който носи екипа на Челси.

“Съжалявам, но не е вярно, че проявяваме интерес към него, защото сме щастливи с наличните нападатели. Запознат съм с Броя и знам, че се завърна от сериозна контузия, както и че наскоро отбеляза гол. Надявам се да бъде важен за вас в четвъртък, но няма шанс да го видите в Интер”, коментира Аузилио.

🔵 Inter director Ausilio: “We won’t sign Armando Broja in January. We’re happy with the strikers we have”.

“We know Broja very well, he’s back and he recently scored but there’s no chance to see him joining Inter”. pic.twitter.com/ckRg4WoNXJ

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) October 10, 2023

Той също така говори за друг албански национал - Кристиян Аслани, който е част от състава на миланския гранд. “Привлякохме го, защото смятаме, че може да бъде важен играч за Интер, въпреки че е доста млад и не разполага с много опит. Също като всички млади футболисти, и той се нуждае от време. Ние вярваме в него, включително и треньорът. Позволихме на Марсело Брозович да напусне през лятото, за да му дадем повече пространство. Освен това разполагаме с Хакан Чалханоолу на тази позиция. Аслани играе, а опитът с националния тим ще го направи по-силен. Ние имаме силна вяра в него”, добави шефът на Интер.